VI TRÅLER ETTER
FISKEHODER
FRISKE HODER

44 annerledes sOMMERJOBBER – Ute nå

 
GettyImages-902812482.jpg
 
 

6 UKER med nyskapning

Sommerjobbene i Sildikon Valley er ikke som andre sommerjobber. Istedenfor å gå inn som avløser i en vanlig stilling, ansetter vi deg for å samarbeide med andre studenter om å løse en utfordring bedriften står overfor. I tillegg arrangerer vi både faglige og sosiale samlinger med sommeransatte fra andre bedrifter.

Vil du utfordre deg selv, bygge nettverk, skaffe relevant arbeidserfaring og bli kjent med en av landets mest fremadstormende regioner?

Da er du kommet til riktig sted. Tilbring sommeren fra 17. juni til 31. juli i godt selskap – som du velger fra listen under.

 
 

Gassco

 

Gassco har svært interessante sommerprosjekt for deg som er i et utdanningsløp innen ingeniørfag og IT/digitalisering. Vi trenger kloke hoder til å løse oppgaver innen FoU, IT, digitialisering og andre områder. Noen av sommerjobbene er allerede besatt, men vi har fortsatt ledige engasjement.

Fagfelt: Teknologi, FoU, utvikling og digitalisering
Antall stillinger: 3-5
Søknadsfrist: fortløpende

 
karsto_trapp_print.jpg

Omega

 

Ønsker du en smakebit på hvordan det er å være med på å levere morgendagens løsninger i det digitale landskapet? Å ha et internship hos Omega betyr at du får være med på nettopp dette. Gjennom sommeren vil du jobbe i et team sammen med andre sommerstudenter og konsulenter fra Omega. Underveis vil du også ha en mentor som passer på at du får den oppfølgingen du måtte trenge.

Fagfelt: Datateknologi, informatikk, kybernetikk og robotikk
Antall stillinger: 10
Søknadsfrist: 25. mars

 

Haugaland Kraft

 

Haugaland Kraft satser tungt på teknologi, digitalisering og kundeopplevelse. Vi har fokus på sensorteknologi, IoT, Smarte Byer, Smarte Hjem, velferdsteknologi og Smarte strømnett. Sommeren 2019 har vi prosjekter innen Smarthjem, velferdsteknologi, Smart By, Smart Nett og Kundereise.

Fagfelt: Utvikling/digitalisering/Elkraft/Teknologi/Markedsføring
Antall stillinger: 6-9
Søknadsfrist: UTLØPT

 
rawpixel-658249-unsplash.jpg
 
 

Appex

Appex er et kreativt teknologiselskap. I sommer søker vi etter flinke utviklere som kan hjelpe oss med et spennende prosjekt innenfor 3D, animasjon, VR/AR/XR og Unity.

Fagfelt: Programmering, teknologi, 3D og spillutvikling
Antall stillinger: 2
Søknadsfrist: UTLØPT

 
 
 

Hatteland

 

I denne sommerjobben vil du få en unik mulighet til å eksperimentere med nye ting! Vi ser etter 2 sultne studenter som skal jobbe sammen som et team, med veiledning fra våre utviklere for å modernisere verktøyene våre for å møte morgendagens utfordringer. Du vil få jobbe med Node.js, TypeScript og Language server.

Fagfelt: Datateknologi og utvikling
Antall stillinger: 2
Søknadsfrist: UTLØPT

 
 
apple-code-codes-574069.jpg
 
 

Aibel

Et bilde sier mer enn 1000 ord, hva da med en animasjon?

I Aibel tar vi digitalisering på alvor og ønsker blant annet å enkelt kunne lage animasjoner ut fra våre 3D-modeller. Derfor søker vi inspirasjon til gode verktøyer og metoder for dette. Har du utdanning innen IT og/eller maskin (design/konstruksjon) og blikk for visuell kommunikasjon, så kan du kanskje hjelpe oss med å ta steget videre?

Fagfelt: IT, maskin (konstruksjonsteknikk / design)
Antall ledige stillinger
: 2
Søknadsfrist: UTLØPT

 
 

Sjøfartsdirektoratet

 

I denne sommerjobben har du en unik mulighet til å få et stort faglig utbytte gjennom å vurdere teknisk dokumentasjon som tegninger, beregninger og designfilosofier for fartøy med norsk flagg.

Fagfelt: Maritim teknisk
Antall stillinger: 5
Søknadsfrist: UTLØPT

 
IMG_1369.jpg
 

bouvet

 

Bouvet gjør Norges største virksomheter mer konkurransedyktige med fremtidsrettet informasjonsteknologi. Kunstig intelligens, IoT og robotikk inngår stadig oftere i løsningene vi utvikler. Vi søker engasjerte studenter innen informatikk, systemutvikling, kybernetikk eller realfag som vil bidra til å skape morgendagens industri.

Fagfelt: Datateknologi, informatikk, kybernetikk og robotikk
Antall stillinger: 2-3
Søknadsfrist: UTLØPT

 
 
 

Haugesund kommune

 

Hvordan kan Haugesund kommune visualisere klima og energimålene sine ved hjelp av sensorer og åpne data? Atea og Haugesund kommune trenger hjelp av dyktige utviklere og industridesignere.
Tar du utfordringen?

Fagfelt: Utvikling og design
Antall stillinger: 3
Søknadsfrist: UTLØPT

 
 
kristopher-roller-188180-unsplash.jpg
 

Atea

 

Hvordan kan Haugesund kommune visualisere klima og energimålene sine ved hjelp av sensorer og åpne data? Atea og Haugesund kommune trenger hjelp av dyktige utviklere og industridesignere.
Tar du utfordringen?

Fagfelt: Utvikling og design
Antall stillinger: 3
Søknadsfrist: UTLØPT

 
 

gjør deg klar for
sommerens feteste
jobbevent(yr)

13923499_1773059442978839_545808759810500336_o.jpg
 
 

søk nye opplevelser

Skulle du være så heldig å kapre en av stillingene, blir du kjent med både en innholdsrik region og medstudenter i samme situasjon som deg. Det blir selvfølgelig mye jobbing – nyskapning skjer ikke av seg selv – men en stilling i Sildikon Valley er en pakkeordning som inneholder langt mer enn 08–16 fem dager i uken.

De organiserte aktivitetene begynner med et KICK OFF-event, fortsetter med flere faglige og sosiale samlinger i løpet av sommeren og avslutter med et KICK ON-event, der vi presenterer noen av sommerens høydepunkter for hverandre og ser fremover mot neste år.

Ettermiddagene og helgene uten program, blir heller ikke noe problem å fylle opp. Kanskje finner du og dine nye venner en ny favoritthobby blant regionens mange tilbud (hva med å endelig prøve brettseiling?), eller så kan du kanskje ta rollen som instruktør i din favorittfritidssyssel.

Pakk en suitcase, løs et jobbcase. Legg til mye moro, så har du en sommer i Sildikon Valley oppsummert. Håper vi sees her!